چکیده :با توجه به ضعف سپاه در
زمینه ی سایبری و تبلیغات آن ها مبنی بر وجود ارتش قدرتمند سایبری معمولا
به صورت کور و اتفاقی و بیشتر برای ایجاد رعب و ترس در فضای مجازی صورت می
گیرد....
اطلاعات سپاه با نفوذ در صفحات فیس بوک بازداشت شدگان اخیر از این صفحات به عنوان تورى براى بازداشت سایر فعالان اینترنتى استفاده مى کند. بازجویان همچنین مصاحبه هاى اعترافى آماده پخش از متهمان خود در اختیار دارند.
با توجه به ضعف شدید سپاه در زمینه ی سایبری و تبلیغات آن ها مبنی بر وجود ارتش قدرتمند سایبری معمولا به صورت کور و اتفاقی و بیشتر برای ایجاد رعب و ترس در فضای مجازی صورت می گیرد.
بنا بر اطلاعاتى که از پروژه اخیر نهاد امنیتى اطلاعات سپاه در اختیار قرار گرفته و تاکنون در چندین گزارش به آنها پرداخته شد، بازداشت شدگان اخیر که فعالان در فیس بوک بودهاند در جریان بازجویىها تحت فشار بودهاند تا با ارائه اطلاعات کاربرى صفحات با بازجویان همکارى کنند، در برخى موارد علاوه بر تهدید و فشار پیشنهاد مالى نیز از سوى بازجویان با بازداشت شدگان مطرح شده است.
بر اساس این گزارش مهمترین صفحات پر مخاطبى که طى سناریوهای امنیتى در اختیار اطلاعات سپاه قرار دارند عبارتند از: «ا.ی.و» (با بیش از ٧٣٠٠٠٠ لایک)، «a.p» (با بیش از ١٧٠٠٠٠٠ لایک)، «ه» (با بیش از ٧٠٠٠٠ لایک)، «ی.ر.خ»، «ز.س.م».
بازجویان سپاه با در اختیار گرفتن این صفحات به ابزارى براى نظارت و کنترل بر کاربران فیس بوک دست یافته و پیش بینى مى شود پس از چندى با اعلام هک شدن صفحات پر مخاطب به دنبال ایجاد رعب در فضاى مجازى باشند، این در حالى است که «عامل انسانى» تحت فشار و شکنجه، نقش کلیدى در پروژه آنها دارد نه «توانایى فنى».
از سوى دیگر بنا به گزارش دیگرى، فعالان اینترنتى بازداشت شده در بند ٢الف تحت فشار و تهدید مجبور به حضور در مصاحبه هاى تلویزیونى شدهاند که در آن از آنها خواسته شده علیه خود اعتراف کرده و سخنانى در مورد مفاسد و مضرات شبکه هاى اجتماعى مانند فیس بوک بر زبان آورند.