Sunday, 29 December 2013

افشای نام شش بانک ایرانی دخیل در پرونده فساد مالی در ترکیه

پس از گذشت 10 روز از آغاز بحران در ترکیه اعلام شد.......

دبی - العربیه.نت فارسی
با گذشت حدود ده روز از افشای پرونده پیچیده و اتهام پولشویی بین ایران و ترکیه، نشریات و سایت های ترکیه، مدام ادعاها و اتهامات در خصوص این پرونده را مطرح می کنند و از جمله نام 6 بانک ایرانی را به عنوان مرتبط پرونده پولشویی ذکر کرده اند.

به گزارش سایت ''آینده'' تا کنون تحلیل های مختلفی درباره پشت صحنه این پرونده مطرح شده که البته هر کدام می تواند تا اندازه ای قرین صحت باشد.

برخی این موضوع را ناشی از رقابت داخلی میان اسلامگرایان ترکیه می دانند که اکنون با راحت شدن خیالشان از لائیک ها، به رقابت داخلی روی آورده اند و طیف "گولن"، چهره قدرتمند اسلامگرای ترک، در حال زمین زدن اردوغان، گل و حزب آنهاست.

تحلیل دیگر مربوط به تمایل برای فشار بر ایران در زمینه دور زدن تحریم هاست و از آنجا که زمینه اصلی پولشویی احتمالی انجام شده، تحریم بانکی ایران و عدم امکان تبادل پول و طلا با ایران بوده، پیگیری و افشای موضوع می تواند در راستای اهداف و منافع تحریم کنندگان ایران، باشد.

هفته گذشته، دهها تن از نزدیکان دولت را در ارتباط با پرونده فساد مالی از جمله دريافت رشوه از رضا ضراب، تاجر ايرانی الاصل در ترکیه، بازداشت کرد.

۲۴ تن از اين دستگيرشدگان، ‌از جمله رضا ضراب و پسران دو وزير و همچنين مدير عامل بانک دولتی ''هالک بانک'' تفهيم اتهام و زندانی شده اند.

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه اين رسوايی را که انتقادهای گسترده احزاب مخالف در پی داشت، اقدامی از سوی توطئه گران بين المللی توصيف کرده است. با توجه به پیچیده بودن اقدامات انجام شده، برخی رسانه های ترکیه برای تشریح روند انجام کار، به کشیدن تصویر و نمودار روی آورده اند.

از جمله سایت ترکیه ای رادیکال، در عکس زیر، مسیر گردش پولشویی را به همراه اسامی شرکتهای صوری و واقعی دخیل در پرونده آورده است.

در عکس علاوه بر اسامی بانک های ایرانی مرتبط با موضوع، گفته شده که ایران برای ضراب امتیاز تاجر امین قائل شده است.

اسامی این بانک های مورد اشاره به این شرح است: ''بانک پاسارگاد، بانک سامان، بانک کشاورزی، بانک پارسیان، بانک توسعه صادرات و بانک سرمایه''
این مسیر از یک سو به هالک بانک ترکیه و از سوی دیگر به۹ بانک چینی متصل بوده و نشان می دهد علاوه بر ایران و ترکیه و چین، غنا نیز بخشی از ماجرا بوده اند و پول ها و دلارها، در بسیاری موارد از طریق هواپیما منتقل می شده است.

محمد ضراب، حسین ضراب، شهرام محقق، محمدرضا رجایی و آرش میانکوهی، نام ۵ ایرانی دیگر است که در پرونده به نام آنها اشاره شده است.

سایت سوزو هم ادعا کرده عامل رشوه دادن به مقامات ترک، محمدصادق رستگارپیشه بوده است.

خونریزی کلیه و از بین رفتن سوی چشم در ۵۵مین روز از اعتصاب






 شش زندانی اهل سنت محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار در ۵۵مین روز از اعتصاب غذا با مشکلات بینایی و خونریزی کلیه مواجه هستند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حامد احمدی یکی از شش زندانی اهل سنت که در اعتصاب غذا بسر می‌برد دچارخونریزی کلیه شده و دیگر قادر به ادرار کردن نیست؛ وی در شرایط خطرناکی بسر می‌برد.
از بین رفتن سوی چشم از دیگر مشکلاتی است که چند تن از این زندانیان اعتصاب کننده بدان دچار شده‌اند و مسئولین هیچ‌گونه رسیدگی در این باره صورت نداده‌اند.
دکتر محمود امیری مقدم پزشک و فعال حقوق بشر ساکن نروژ در مورد وضعیت سلامتی ایشان ابراز داشت: «شرایط ایشان بسیار نگران کننده است و اعتصاب وارد مرحله‌ای شده که عوارض جبران ناپذیری را در پی‌خواهد داشت.»
یک منبع مطلع به گزارشگر هرانا گفت: «خانواده این ۶ زندانی اهل سنت صبح روز شنبه جهت ملاقات با ایشان به زندان قزل‌حصار مراجعه کرده و مورد بازرسی و توهین شدید مسئول زندان قرار گرفتند. این خانواده‌های پس از ۴ ماه موفق شده بودند برای دیدار عزیزانشان به زندان بروند که متاسفانه مسئولین از هیچ توهین و حرف زشتی در حق ایشان دریغ نکردند. در ‌‌نهایت نیز با وجود طی صد‌ها کیلومتر راه از سنندج تا زندان قزل‌حصار تنها ۱۰ دقیقه اجازه ملاقات را پیدا کردند.»
حامد احمدی، کمال ملایی، جمشید دهقانی، جهانگیر دهقانی، صدیق محمدی و سیدهادی حسینی از روز دوشنبه ۱۳ آبان ماه در اعتراض به عدم رعایت اصل تفکیک جرائم و حکم اعدام که برایشان صادر شده، دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

دستگیری هشت نفر در روستاهای توابع شهر اهواز



نیروهای انتظامی و امنیتی در روز یکشنبه یکم دی ماه هشت نفر از اهالی روستای دغاغله را دستگیر کردند. بنا به اظهارات رئیس دادگستری اهواز این افراد به خاطر اجرای مراسم عزای سنتی دستگیر شده اند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طبق عادات وسنت دیرینه مردم عرب ؛ مردم این دیار در مراسم عزا و مجلس ختم افراد مشهور اقدام به القای اشعار حماسی و تیراندازی هوایی مینمایند که به خاطر نا آشنایی مسؤلان و قانون نویسان با فرهنگ و آداب وسنن ملت عرب، افراد زیادی دستگیر و روانه زندان میشوند.

در اقدامی مشابه در روستاهای تابعه حمیدیه سه نفر دستگیر و رورانه زندان شدند.

بررسی حکم اعدام علی ساعدی در دیوان عالی کشور







پرونده علی ساعدی متهم به قتل امام جماعت مسجدی در کوی علوی شهر اهواز در دیوان عالی کشور در دست بررسی است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی ساعدی فرزند قاسم در شهریور ١٣٨۶ توسط اداره اطلاعات اهواز بازداشت وسپس به دو اعدام و ١٧ سال حبس محکوم شده است.

وی به همراه چند تن دیگر طی سه سال ( ٨۶ تا ٨٨ شمسی) توسط سه قاضی و در سه شعبه های مختلف در دادگاه انقلاب اهواز محاکمه شدند. در ابتدا “قاضی محمودی ” سپس قاضی ” نورآبادی” و در نهایت قاضی ” تورَک” در شعبه یک دادگاه انقلاب اهواز، این افراد را محاکمه کردند.
اداره اطلاعات اهواز، نامبرده را به مدت بیش از دوسال درسلول انفرادی حبس کرده وی در جریان محاکمات خود از حق داشتن وکیل تسخیری نیز محروم بوده است.

بواسطه سه بار تغییر قاضی پرونده وی نهایتا به دوبار اعدام و۱۷ سال حبس محکوم کرده است. حکم صادره هم اکنون دردیوان عالی کشور دردست بررسی است.

یوسف لفته پور، ماهر مهاوی، ماجد فراری پور ، احمد ساعدی ، دعیر مهاوی، ولید نیسی دیگر متهمان این پرونده هستند که قاضی “تورک” به استناد اتهامات اقدام علیه امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام و ارتباط با بیگانگان برای هر کدام از آنها چهار سال حبس درنظرگرفته است.

تجارت طلا در برابر گاز؛ پرده جديد از رابطه ايران با فساد مالى تركيه



تجارت طلا در برابر گاز؛ پرده جديد از رابطه ايران با فساد مالى تركيه



نشریه "فارین پالسی" در گزارشی به افشاء جزییات جدیدی از رسوایی مالی ترکیه و تجارت گاز و طلای این کشور با ایران پرداخته است.

بنابر این گزارش، دولت تركيه با استفاده از منافذ موجود در تحریم‌های اقتصادى آمریکا  علیه ایران، اقدام به خرید گاز و نفت از اين كشور  کرده است.

تحقیفات انجام شده توسط بنیاد دفاع از دموکراسی و موسسه ی تحقیقات روبینی نشان می دهد  که بانک دولتی هالك در ترکیه با استفاده از "منفذ طلایی"  موجود در تحریم‌های اقتصادی علیه تهران، در قبال صدور طلا به ایران اقدام به خریداری گاز و نفت از اين كشور کرده است.

ترکیه بین مارس ۲۰۱۲ تا ژوییه ۲۰۱۳ بصورت مستقیم یا از طریق امارات متحده ی عربی اقدام به صدور  ۱۳ ميليارد دلار طلا به ایران کرده است. در مقابل ترکیه نفت و گاز ایران را دریافت کرد، اما چون تحریم‌ها مانع از پرداخت دلار به ایران بود، ترکیه به ایران اجازه داده بود تا به وسیله ی لیره ترکیه طلا خریداری کند.

تعاملات طلا و نفت بین ایران و ترکیه تا ژانویه ی ۲۰۱۳ یعنی زمانی که دولت اوباما تصمیم گرفت که منفذ طلایی را مسدود کند، ادامه داشته است.

البته آمریکا بجای برخورد عاجل با هالك بانک اجازه داد تا تجارت طلا تا ژوییه ۲۰۱۳ ادامه پیدا کند. بر اساس اين تحليل، مدارای چند ماهه آمریکا با  ترکیه به دو دلیل صورت گرفت؛ اول اینکه ترکیه یکی از متحدین اصلی امریکا در منطقه و به خصوص در رابطه با سیاست‌های امریکا در سوریه  است و دوم اینکه امریکا در این مدت به دنبال حصول توافق اتمی با ایران بوده اس
ت.

Saturday, 28 December 2013

شیوع ایدز و هپاتیت در زندان مرکزی سنندج

 

بیماری‌های خطرناکی در میان زندانیان محبوس در زندان مرکزی سنندج شیوع یافته است. در روزهای اخیر مواردی از ابتلا به اچ‌آی‌وی (ایدز) و هپاتیت در بین زندانیان این زندان مشاهده شده و مسوولین آن در این باره بی‌تفاوت هستند.

بنا به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، یک منبع مطلع در این باره به سایت آسو نیوز گفته است که به دنبال شیوع ویروس‌های بیماری‌زا در زندان مرکزی سنندج، اخیرا در این زندان مواردی از ابتلا به ویروس اچ‌آی‌وی یا همان ایدز مشاهده شد است. آسو نیوز همچنین می‌افزاید: بنا به گفته این منبع در این زندان هم‌اکنون 35 نفر به این نوع بیماری خطرناک مبتلا و 28 نفر دیگر هم به بیماری هپاتیت مبتلا هستند. این در حالی است که مسوولان زندان هیچ‌گونه اقدامی جهت جدا کردن این زندانیان از دیگر زندانانیان سالم انجام نداده‌اند.

از سوی دیگر بنا به گزارش‌های کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، به دنبال ایستایی هوا و انتشار ویروس‌های بیماری‌زا در زندان مرکزی سنندج، در این اواخر نوع جدیدی از سرماخوردگی در این زندان شیوع پیدا کرده که با علایمی چون سردرد، ترشحات تنفسی زیاد، تب و لرز، بدن درد شدید، نارسایی دستگاه گوارشی، گلودرد و آب‌ریزش از بینی و چشم و عفونت مخاط چشمی همراه است و در چند روز اخیر تعداد زیادی از زندانیان این زندان به این بیماری مبتلا شده‌ و به مراکز بهداری زندان مراجعه کرده‌اند.

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی در ادامه این گزارش می‌افزاید: با توجه به فصل سرما بیشتر زندانیان زندان مرکزی سنندج بر اثر هوای سرد که بیشتر وقت‌ها دمای آن زیر صفر است و همچنین نبود وسایل گرمایشی و بی‌توجهی مسوولین این زندان به وضع سلامتی زندانیان، به خصوص در بندهای دو و یک که بیشتر زندانی‌های این بندها زندانیان سیاسی و مدنی هستند، دچار بیماری‌های گوناگونی شده‌اند.

زندان مرکزی سنندج به طور كلی از 11 بند تشكیل شده است و با توجه به حساس بودن این زندان چه از نظر تعداد زندانیان سیاسی و عقیدتی و این‌که می‌توان گفت این زندان، مرکز نگهداری بیشترین فعالین در بند کورد بوده و در این چند سال اخیر همواره بیشترین اخبار زندانیان کورد را در برداشته است. پیش‌تر از این زندان شاهد انتشار اخباری مبنی بر اعمال فشار و رفتارهای سلیقه‌ای با زندانیان سیاسی و عقیدتی بوده‌ایم.

محکومیت قطعی سه شهروند بهایی در سمنان






 دادگاه تجدید نظر سمنان حکم ۲۰ ماه حبس برای سه شهروند بهایی ساکن این شهر را تائید کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران،  طبق رای دادگاه تجدید نظر، حکم بدوی یک سال حبس تعزیری اردشیر فناییان به هشت ماه حبس تعزیری تقلیل پیدا کرد؛ همچنین محکومیت ۹ ماه حبس تعزیری دو شهروند بهایی دیگر به نام‌های گلرخ فیروزیان و شیدرخ فیروزیان به شش ماه حبس تعزیری تبدیل شد.
یادآوری می‌شود این سه شهروند بهایی در حال حاضر تا احضار جهت اجرای حکم به قید وثیقه آزاد می‌باشند.
هم‌چنین اکبرپور حسینی زندانی بهایی شهر سمنان که در حال گذراندن محکومیت ۱۸ ماهه در زندان شهر مزبور بود پس از گذراندن نیمی از دوران محکومیت در تاریخ ۴ دی ماه طبق آزادی مشروط از زندان سمنان آزاد شد.

بازداشت پنج تن از نوکیشان مسیحی در شرق تهران





پنج تن دیگر از هموطنان نوکیش مسیحی در مراسم کریسمس امسال در یکی از کلیساهای خانگی شرق استان تهران بازداشت شدند. اِعمال محدودیت، فشار و آزار نوکیشان مسیحی در ایران همچنان ادامه دارد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، روز سه شنبه سوم دی ماه – در آستانه مراسم کریسمس، ماموران امنیتی با هجوم به منزل مهندس حسینی، اقدام به بازداشت وی و چند تن از نوکیشان مسیحی به نامهای احمد بازیار، فائقه نصرالهی، مستانه رستگاری و همچنین امیرحسین نعمت اللهی نمودند.

گزارش‌ها می‌گوید: این افراد برای دعا و نیایش و مراسم کریسمس، تولد عیسی مسیح در آن محل حاضر شده بودند.

بر اساس این گزارش، ماموران لباس شخصی مجهز به بیسیم و سلاح کمری، ضمن اهانت و بازرسی افراد حاضر در آن محل، همزمان به تفتیش منزل مذکور پرداخته و کتب و سی دی‌ها و لب تاپ‌های آنان را ضبط کردند. همچنین دستگاه ریسیور ماهواره منزل را نیز همراه با وسایل مذکور انتقال دادند.

ماموران امنیتی همچنین به بازرسی منزل یکی از همسایگان مهندس حسینی که در حال رویت هجوم و اقدامات ماموران بود، پرداخته و ضمن اهانت و ضرب و شتم پدر آن خانواده، آنان را تهدید به سکوت کردند.

هنوز از محل بازداشت و وضعیت این بازداشت شدگان مسیحی خبری منتشر نشده است.

همه ساله با فرارسیدن ایام کریسمس ضمن کنترل و نظارت بر کلیسا‌ها و اعضا و ایمانداران مسیحی فشار و تهدیدهای خود را به شدت افزایش می‌دهد. در این ایام همچنین بسیاری از نوکیشان مسیحی مورد آزار و فشار و تهدید و بازداشت واقع می‌شوند، که از جمله می‌توان به اقدام هماهنگ و بازداشت جمعی از نوکیشان مسیحی ساکن تهران طی سالهای گذشته اشاره کرد.

احضار یک شهروند اهل سنت به وزارت اطلاعات



محمد نجاری زندانی اهل سنت که به همراه سایر دانشجویان اهل سنت پس از ۱۸ ماه زندان آزاد گردید، به وزارت اطلاعات احضار و مورد تهدید و ضرب و شتم قرار گرفت.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محمد نجاری زندانی عقیدتی زندان رجایی شهر کرج و دانشجوی اهل سنت که در شهریور ماه سال جاری پس از ۱۸ ماه از زندان مزبور آزاد شده بود، در پی چندین بار احضار به اداره اطلاعات شهر تکاب، روز چهارشنبه ۴ دی ماه به اداره اطلاعات این شهر احضار و مورد ضرب و شتم، اهانت و تهدید قرار گرفت.

یک منبع موثق محلی به گزارشگر هرانا گفت: «دو تن از بازجویان اداره اطلاعات شهر تکاب بنام‌های (اسماعیلی و صدرا) محمد نجاری را مورد ضرب و شتم شدید، اهانت و تهدید قرار داده تاجایی که آثار ضربات آن‌ها برچهره وی نمایان است.»

مامورین محمد نجاری را تهدید کرده‌اند که حق ندارد به‌خانواده زندانیان اهل سنت سر بزند و یا به دنبال وکیل برای این زندانیان باشد. همچنین مامورین وی را تهدید کرده‌اند که دیگر تبلیغ عقاید خود را نکند.

این منبع در ادامه گفت: «مامورین وزارت اطلاعات به محمد نجاری گفته‌اند که باید به روستای زادگاه خود که روستایی دور افتاده است بازگردد.»

اعدام پنج زندانی در محوطه زندان دیزل‌آباد





طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۴ و ۵ دی ماه ۵ زندانی با اتهام قتل عمد در زندان مرکزی کرمانشاه دیزل‌آباد از طریق چوبه دار اعدام شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه روز چهارشنبه ۴ دی ماه سال جاری فردی به‌نام «علی آقا زارعی» به همراه دونفر دیگر به اتهام قتل عمد در زندان دیزل‌آباد به‌دار آویخته شد.
براساس گزارش دیگری از کرمانشاه، سحرگاه روز پنج‌شنبه ۵ دی ماه نیز فردی به‌نام رسول کریمی به همراه یک زندانی دیگر از همین زندان که تا لحظه تکمیل خبر هویتش مشخص نشده است در زندان دیزل‌آباد کرمانشاه به اتهام قتل عمد از طریق چوبه دار اعدام شدند.
گفتنی است، هیچ یک از اعدام‌های فوق در رسانه‌های رسمی ایران اعلام نشده است.

ادامه اعتراض شهروندان ترکیه به فساد مالی اخیر

ادامه اعتراض شهروندان ترکیه به فساد مالی اخیر





به گزارش خبرگزاری "رویترز"، پلیس ضد شورش ترکیه با استفاده از گاز اشک آور و گلوله‌های پلاستیکی مخالفان دولت در میدان تقسیم استامبول  را متفرق کرد. طی چند روز گذشته با افشای ابعاد بیشتری از  رسوایی مالی در ترکیه، معترضان با حضور در خیابان‌ها مخالفت خود با دولت رجب طیب اردوغان را ابراز کرده اند.

معترضین دیروز در حالی که شعار می دادند "دزد را بگیر" به پرتاب سنگ و ترقه به سمت پلیس پرداخته و خواهان پاسخگویی اردوغان در رابطه با فساد مالی برخی اعضای دولت و حزب حاکم بر ترکیه شدند. بر اساس گزارش کانون وکلای ترکیه، در تظاهرات روز گذشته استانبول دست کم ۳۱ نفر از جمله ۳ حقوقدان بازداشت شده اند.

از سوی دیگر، هزاران طرفدار اردوغان با تجمع در نقطه ی دیگر استانبول حمایت خود از دولت و حزب حاکم را اعلام کردند. تا کنون ۲۴ نفر، از جمله پسران دو وزیر سابق و مدیر عامل بانک دولتی هالک، به اتهام ارتشا و فساد مالی دستگیر شده اند.

بر اساس گزارش رسانه‌های گوناگون، بخش عمده‌ای از اتهامات وارده مربوط به پولشویی و انتقال غیرقانونی ارز به ایران و بالعکس است. اردوغان در روزهای اخیر تلاش کرده تا طرح اتهامات مالی علیه دولت خود را به توطئه آنها که قصد تضعیف ترکیه و دولت او را دارند نسبت دهد.

اردوغان همچنین دادستان ترکیه را که مسوول رسیدگی به پرونده ی فساد مالی است مورد حمله قرار داد و او را مسوول بازی با آبروی افراد بیگناه دانست. رسانه‌های ترکیه گزارش دادند که دادستان ترکیه که گفته می شود مجبور به محدود کردن دامنه ی تحقیقات در مورد فساد مالی شده، قصد احضار فرزند اردوغان برای ادای توضیحاتی در مورد پرونده ی فساد مالی را داشته است.

Friday, 27 December 2013

دادستان افشا کننده فساد مالی در ترکیه برکنار شد

یکی از دادستان های ترکیه که اعلام کرده بود مسوولان پلیس مانع از مرحله جدید تحقیقات درباره فساد مالی گسترده در این کشور شده اند، از کار برکنار...

یکی از دادستان های ترکیه که اعلام کرده بود مسوولان پلیس مانع از مرحله جدید تحقیقات درباره فساد مالی گسترده در این کشور شده اند، از کار برکنار شد.
به گزارش خبرگزاری دوغان ، معمر آککاش اعمال فشار پلیس بر نظام قضایی این کشور را موجب متوقف شدن مرحله جدید تحقیقات عنوان کرد.
برکناری این دادستان روز جمعه در صدر اخبار رسانه های ترکیه قرار گرفت .
ˈحسن حامی یلدریمˈ نماینده حزب حاکم عدالت و توسعه در مجلس ترکیه نیز از دولت به دلیل اعمال فشار به نیروی قضایی انتقاد کرد.
این دادستان دو روز پیش دستور بازداشت حدود ۳۰ نفر دیگر از جمله شماری از نمایندگان مجلس و بازرگانان نزدیک به دولت را در چارچوب تحقیقات مربوط به فساد مالی که به وجهه دولت این کشور آسیب وارد کرده است ، صادر کرد.
این دادستان ترک گفت: با وجود نشستی با مقام های پلیس استانبول که برای ادامه تحقیقات داشتیم مسوولان شهربانی مانع از ادامه کار شدند.
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه گفته بود که محافلی وی را مورد هدف قرار داده و با اقامه دعوی علیه فرزندش ،خواهان ضربه زدن به او هستند.
تنش سیاسی در ترکیه با دستگیری فرزندان سه نفر از وزرای کابینه دولت و استعفای آنان تشدید شد و رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور را به ترمیم گسترده کابینه وادار کرد.

صدور حکم حبس ابد برای دو شهروند سلماسی



دادگاه کیفری شهرستان سلماس دو شهروند اهل این شهرستان را به اتهام همکاری با حزب حیات آزاد کردستان «پژاک» به حبس ابد محکوم کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دادگاه کیفری شهرستان سلماس طی هفته گذشته با صدور حکمی صابرمامدی ٣٨ ساله فرزند اسحد و نظمین حیدری ۴٠ ساله فرزند سلطان هر دو شهروند اهل روستای دریک از توابع سلماس را به حبس ابد محکوم کرد.
بر پای همین گزارش، این دو شهروند اردیبهشت ماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی این شهرستان بازداشت و منزل آن‌ها مورد بازرسی و تفتیش قرار گرفته بود.
به گزارش همین منبع صابرمامدی پسر عموی الهام مامدی (رضا اسماعیلی) زندانی سیاسی است که ۴ آبان ماه سال جاری در زندان شهرستان سلماس اعدام شد، وی پیشتر از طریق همکاری با حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) توسط نیروهای امنیتی ایران بازداشت و به ۳ سال حبس تعزیری محکوم و دوران محکومیت خود را به سپری کرده بود.
همچنین یکی از نزدیکان این ٢ شهروند و به نقل از وکیلشان اعلام کرد، که این ٢ شهروند اتهامات وارده را رد و از شکنجه، بدرفتاری و حبس انفرادی طولانی مدت شکایت کردند.
اتهامات مطرح شده از سوی نیروهای امنیتی نسبت به این ۲ شهروند کرد از سوی مقامات امنیتی ایران همکاری با حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) مطرح شده است

نشریاتی که قصاب مطبوعات دوست‌شان داشت

                         

                        اسامی نشریاتی که از مرتضوی هدیه دریافت کردند منتشر شد


انتشار گزارش هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، دامن‌‌گیر خیلی‌ها شد. برخی روزنامه‌های مطرح نیز در این ره‌گذر بی‌نصیب نماندند؛ روزنامه‌هایی که از قاتل مطبوعات، هدیه‌های میلیونی گرفته بودند.
چهارشنبه سیزدهم آذرماه گزارش هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد.
در این گزارش به پرداخت بیش از هشتاد میلیون تومان به ۹ روزنامه بابت «انعکاس مطلوب» مراسم بزرگداشت سازمان تامین اجتماعی اشاره شده بود.
خبری که با انتشار آن بازار شایعات و حدس و گمانه‌زنی در میان اهالی مطبوعات بالا گرفت و اصحاب رسانه در تلاش بودند تا نام هفت روزنامه‌ای که نامی از آن‌ها در گزارش تحقیق و تفحص مجلس برده نشده بود را کشف کنند.
برخی از روزنامه‌نگاران نیز در صفحات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی با دادن اولتیماتوم به کسانی که در مطبوعات از مزایای کارت هدیه مرتضوی برخوردار شده بودند تهدید کردند در صورتی که این مبالغ بازگردانده نشود و گیرندگان عذرخواهی نکنند، نام آن‌ها را منتشر خواهند کرد تا افکار عمومی در مورد آن‌ها قضاوت کند.
روزنامه خورشید و روزنامه آرمان دو نشریه‌ای بودند که در صحن علنی مجلس از آن‌ها نام برده شد و به طور مشخص گفته شد که مدیر مسوول روزنامه آرمان مبلغ یکصد میلیون ریال کارت هدیه دریافت کرده است.
در باره هفت روزنامه دیگر، گمانه‌زنی‌های زیادی شد که انتشار یک برگ سند در سایت روز آن‌لاین به شایعات خاتمه داد؛ سند مذکور حاوی فهرستی از تمام نه روزنامه‌ای است که به تقاضای مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی و با دستور سعید مرتضوی بر مبنای انعکاس مطلوب مراسم بزرگداشت سازمان تامین اجتماعی مشمول مرحمت ویژه شده‌اند.
این نشریات عبارنتد از اعتماد، آفتاب یزد، ابتکار، سیاست روز، هدف، دنیای اقتصاد،‌ کسب و کار، جام جم، روزنامه ورزشی گل و حسبان.
در سند مذکور به خوبی مشهود است که نشریات نامبرده شده تنها بابت چاپ آگهی و آن‌چه که در این سند به عنوان انعکاس مطلوب و چاپ پوستر شصتمین سالگرد تاسیس سازمان تامین اجتماعی از آن یاد شده چه مبالغی دریافت کردند.
صرف‌نظر از مطبوعات در این میان از کسان دیگری هم نام برده می‌شود که از دریافت کارت‌های هدیه بی‌بهره نبوده‌اند، از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نیز چندتن از مدیران خبرگزاری ایرنا. 
در خصوص دریافت کارت‌های هدیه توسط نمایندگان مجلس، هیات تحقیق و تفحص به طور رسمی از سازمان تامین اجتماعی تقاضای فهرست نمایندگان دریافت کننده را کرده بود و در مقابل، سعید مرتضوی با قرار دادن شرطی حاضر شد تا اسامی را در اختیار هیات قرار دهد. شرط مرتضوی این بود که در زمان قرائت گزارش در صحن علنی مجلس نامی از نمایندگان گیرنده کارت‌های هدیه برده نشود.
شرط مرتضوی هم‌راه با نامه‌ مفصلی پیرامون قانونی بودن این کار و این‌که در همه دوره‌های مجالس شورای اسلامی سازمان تامین اجتماعی از محل بودجه غیر شمول و تحت اختیار مدیر عامل مبالغی را در اختیار نمایندگان قرار داده به کمیسیون اصل نود مجلس فرستاده شد.
در برابر این ادعای مرتضوی علیرضا محجوب، نماینده مردم تهران با دروغ‌گو خطاب کردن مرتضوی گفت: «مرتضوی یک دروغ‌گو است که مدام بر تعداد دروغ‌هایش می‌افزاید، او اگر یک برگ سند حاوی دریافت کارت هدیه یا هر مبلغ دیگری در اختیار دارد ارایه کند تا در کمیسیون اصل نود و هیات تحقیق و تفحص به آن رسیدگی شود.»

کاملیا جمشیدی، سومین ضلع فساد ترکیه کیست؟

کاملیا جمشیدی، سومین ضلع فساد ترکیه کیست؟ 






رضا ضراب که تا چندی پیش شهرت خود را در ترکیه به واسطه ازدواج با "ابرو گوندش"، خواننده مشهور به دست آورده بود، این روزها با اتهام پولشویی و همکاری با بابک زنجانی برای دور زدن تحریم‌ها شناخته می شود. حالا در رسانه‌های ترکیه، پای یک ایرانی دیگر هم به میان کشیده شده: کاملیا جمشیدی؛ زنی که از او به عنوان یکی از کلیدهای معمای پرونده فساد گسترده در ترکیه نام برده شده است.

به گزارش افکارنیوز، روزنامه های ترکیه ای از متهم جدیدی به نام  کاملیا جمشیدی، پرده برداری کردند.  
به ادعای رسانه های ترکیه ای ؛ هیچ نامی از این زن در بین تجار ایرانی داخل کشور دیده نمی شود اما ظاهرا وی یکی از مهره کلیدی فساد اخیر در ترکیه بوده است. 

سایت خبری ترکیه ای هابردر، در گزارشی با تیتر کاملیا جمشیدی کیست؟ نکاتی تعجب آور در مورد کاملیا جمشیدی، می نویسد: رسوایی فساد و رشوه خواری در ترکیه در حالی به اسم رضا ضراب تمام شده است که از کاملیا جمشیدی به عنوان دست دیگر این ماجرا نام برده می شود. کاملیا جمشیدی پس از اطلاع از عملیات پلیس برای دستگیری ها از ترکیه فرار می کند.

این سایت خبری ترکیه ای ادعا کرد؛ اسنادی وجود دارد که نشان می دهد این زن ایرانی نیز یکی از متهمان اصلی پرونده به شمار می رود. طبق اطلاعات و اسناد به دست آمده، کاملیا جمشیدی یکی از چهره های کلیدی و همدست رضا ضراب، بوده است. پس از مشخص شدن این موضوع، دادستانی وارد تحقیقات می شود و با همکاری پلیس امنیت استانبول آدرس و محل زندگی را او به دست می آورد. اما شب قبل از این موضوع این زن ایرانی، با اطلاع و آگاهی از دستگیری ها، از فرودگاه آتاتورک راهی دوبی می شود. طبق گزارشات پلیس ترکیه، ردپای این زن را در دوبی یافته است.

رضا ضراب از طریق ایمیل با او در تماس بوده است. (درست مانند راه ارتباطی اش با بابک زنجانی). رضا ضراب بسیاری از اطلاعات و اسناد از این طریق ایمیل با او به اشتراک می گذاشته است. پلیس ترکیه با اطلاع از این موضوع، سریعا روانه محل زندگی کاملیا جمشیدی می شود اما در کمال ناباوری متوجه می شود که او یک شب  ترکیه را به مقصد دوبی ترک کرده است. 

در حال حاضر حکم بازداشت این زن، به جرم همدستی با رضا ضراب و داشتن بسیاری از اسناد و مدارک صادر شده است.

هدف اصلی عملیات پلیس ترکیه، دستگیری بابک زنجانی تاجر ایرانی بود که قرار بود در آنتالیا با وی دیدار داشته باشد. اما ناگهان این دیدار منتفی می شود و کمی بعد کاملیا جمشیدی ترکیه را به مقصد دوبی ترک می کند.

Thursday, 26 December 2013

نقش سه ایرانی در دور زدن تحریم‌ها و "فساد مالی ترکیه"


رضا ضراب، بابک زنجانی و کاملیا جمشیدی سه ایرانی هستند که در ترکیه در جهت دور زدن تحریم‌های ایران فعال بوده‌اند. آن‌ها با رشوه‌دهی به وزیران کابینه ترکیه بزرگترین رسوایی‌ و فساد مالی را در این کشور باعث شدند.
رضا ضراب (صراف)
در پرونده فساد مالی ترکیه نام سه ایرانی زبانزد شده است: رضا ضراب، بابک زنجانی و کاملیا جمشیدی. اولی را مقام‌های ترکیه دستگیر کرده‌اند، دومی تاجری است که در ایران به سر می‌برد، و سومی کوتاه پیش از آن‌که دستگیر شود از ترکیه به دوبی گریخته است. معرفی هر یک از این سه ایرانی در این گزارش آمده است.

استعفای سه وزیر کابینه اردوغان

یک هفته پس از بروز رسوایی مالی بزرگ در ترکیه، سه وزیر این کشور استعفا کردند. معمر گولر، وزیر کشور ترکیه، روز چهار‌شنبه (۴ آذر/۲۵ دسامبر) به خبرنگار آنادولو، خبرگزاری نیمه‌دولتی ترکیه گفت که استعفایش را به رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، تحویل داده است.

به گزارش نشریه آلمانی اشپیگل، ظفر چاغلایان، وزیر اقتصاد ترکیه نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری ‌آنادولو گفته است که او برای فاش شدن حقیقت استعفا می‌کند و ادامه داده که طرح رسوایی مالی در ترکیه "توطئه‌ای کثیف است علیه دولت ما، حزب ما و کشور ما".

اردوغان بایراکتار، وزیر شهرسازی و محیط زیست ترکیه نیز با استعفا از پست وزارت، پست نمایندگی مجلس را نیز واگذار کرد. او همچنین از رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه نیز خواست که استعفا بدهد.

هم اکنون پرونده‌ای کیفری علیه فرزندان معمر گولر، وزیر کشور و ظفر چاغلایان، وزیر اقتصاد ترکیه گشوده شده و آنها از روز شنبه گذشته (۳۰ آبان / ۲۱ دسامبر) در بازداشت موقت به سر می‌برند.
سه وزیر مستعفی کابینه ترکیه
سه وزیر مستعفی کابینه ترکیه


اما پسر اردوغان بایراکتار، وزیر شهرسازی و محیط زیست ترکیه، چندی پس از دستگیری، به قید ضمانت آزاد شد. او متعهد است هرهفته خود را به مرکز پلیس معرفی کند.

علیه سلیمان آصلان، مدیرعامل بانک دولتی هالک (بانک خلق) نیز پرونده‌ای کیفری گشوده شده است. پلیس ترکیه در خانه‌ی سلیمان آصلان چهارونیم میلیون دلار، که در جعبه‌های کفش مخفی شده بودند، یافته است.

رسوایی مالی بزرگ ترکیه بیش از یک هفته است ساختار سیاسی این کشور را به شدت ناآرام کرده است. این در حالی است که دامنه بحران هر روز گسترده‌تر می‌شود.

به گزارش سایت "انتخاب"،‌«با بازداشت سلیمان اصلان مدیرعامل هالک بانک و رضا صراف تاجر ایرانی طلا (که نام اصلی‌اش رضا ضراب است) تمرکز بر روی مثلث ایران ، هالک بانک و طلا است.»

سه بازیگر اصلی ایرانی در بزرگ‌ترین فساد مالی تركیه

به گزارش روزنامه‌های ترکیه سه تن از عاملان اصلی بزرگ‌ترین فساد مالی در تاریخ تركیه ایرانی‌اند. این سه رضا ضراب (یا صراف)، بابك زنجانی و زنی به‌نام كاملیا جمشیدی هستند.

رضا ضراب

روزنامه‌های ترکیه پس از بازداشت رضا ضراب، تاجر ۲۹ ساله ایرانی، او را به عنوان یکی ازشخصیت‌های اصلی پرونده‌های فساد مالی ترکیه معرفی کردند.

ضراب که همسر "ابرو گوندش"، خواننده مشهور ترکیه است و از او یک فرزند دارد، متهم است در پولشویی و رشوه به مقامات عالی‌رتبه ترکیه نقشی کلیدی داشته و بیشتر پول‌هایی که به عنوان رشوه پرداخت کرده در رابطه با دور زدن تحریم‌های ‌ایران بوده است.

به گزارش روزنامه "اعتماد" به نقل از رسانه‌های ترکیه، خانواد‌ه ضراب اصالتا تبریزی هستند ‌و علاوه بر طلا، د‌ر حوزه بورس و آهن هم فعالیت می‌كنند‌. كارخانه فولاد ‌"تیكمه د‌اش" د‌ر تبریز و كشتی‌سازی "رویال" د‌ر استانبول از د‌یگر د‌ارایی‌های این خانواد‌ه اعلام شد‌ه است.

رسانه‌های ترکیه گزارش داده‌اند که رضا ضراب در انتقال غیرقانونی حدود ۳۵ میلیارد یورو از ایران به آن کشور نقش داشته است و ظفر چاغلایان، وزیر اقتصاد ترکیه، ۵۰ میلیون دلار از رضا ضراب رشوه گرفته تا در پول‌شویی و قاچاق طلا به او کمک کند.

اتهام د‌یگر ضراب این است كه با تاسیس ۱۱ شركت صوری، عملیات پولشویی گسترد‌ه‌ای را به مقصد‌ایران مد‌یریت و هد‌ایت كرد‌ه است.

پایگاه خبری "انتخاب" می‌نویسد، براساس یافته‌های پلیس ترکیه، ضراب ارتباط نزدیکی با ایران داشت. او پس از ایجاد شبکه‌ای از روابط با وزیران و پسرانشان سیستمی برای انتقال میلیاردها دلار راه اندازی کرد.

گفته می‌شود، چاغلایان، وزیر اقتصاد ترکیه که به دنبال افزایش آمار صادرات بود، از ضراب خواست که نقل و انتقاالات خود را با طلا انجام دهد.

به نوشته "انتخاب"، در جلسه اکتبر سال جاری بین این دو،‌ چاغلایان به ضراب گفته است: «شما حداقل باید تا پایان سال ۴ میلیاردلار طلا صادر کنید.»

براساس تحقیقات پلیس، ضراب به دنبال افزایش آمار صادرات بود که براساس درخواست‌های رجب طیب اردوغان، ظفر چاغلایان و سلیمان اصلان بوده است.

به گزارش "انتخاب"، اوکتای ازودبکگلو، کارشناس مسائل اقتصادی روزنامه "رادیکال" در این رابطه می‌گوید: «در مرکز این ماجرا مالی ضراب قرار دارد. ادعا شده که ضراب و تیمش در سیستمی که به منظور انتقال پول راه‌اندازی شده بود، پول‌ها را از افرادی ایرانی از بانک‌های ایرانی منتقل می‌کردند و سپس به صورت طلا به ایران بازمی‌گرداندند.»

بابک زنجانی

روزنامه "تودی‌ زمان" چاپ ترکیه، روز چهارشنبه (۴ دی / ۲۵ دسامبر) نوشته است، رضا ضراب در اعترافات خود از بابک زنجانی، میلیاردر ایرانی، به عنوان "رئیس" خود نام برده‌است.
بابک زنجانی
بابک زنجانی
بابک زنجانی که در ایران به اتهام فساد مالی در زمینه‌های مختلف روبه‌رو است، از چهره‌های اصلی پرونده دور زدن تحریم‌های ایران است.

او از تاجران نزدیک به دولت محمود احمدی‌نژاد بود و با ایجاد شبکه پنهانی تجارت نفت و طلا از طریق بانک هالک ترکیه مبالغ هنگفتی را برای ایران پول‌شویی کرد.

گفته می‌شود گروهی ویژه در اداره قاچاق و جرایم پلیس آنكارا فعالیت‌های ضراب و عواملش را به مدت یك سال زیرنظر داشتند و نتیجه ‌تحقیقات نشان داد که زنجانی رهبر این فساد مالی بوده است.

به گزارش روزنامه اعتماد و سایت خبری افکارنیوز به نقل رسانه‌های ترکیه، زنجانی قرار بوده كه با استفاده از یك پاسپورت جعلی از طریق بیروت وارد آنتالیا شود، اما او سفر خود را بعد از عملیات پلیس در تركیه لغو می‌كند.
گفته می‌شود كه ضراب و زنجانی نخستین بار سال‌ها پیش در تبریز با یكدیگر ملاقات كردند و ضراب از آن پس برای زنجانی كار می‌كرده است.

کاملیا جمشیدی

رسانه‌های ترکیه روز چهارشنبه (۴ دی / ۲۵ دسامبر) از زنی ایرانی به نام "کاملیا جمشیدی" به عنوان یکی دیگر از سرنخ‌های پرونده فساد مالی گسترده در این کشور نام برده‌اند.

پایگاه خبری ترکیه‌ای "هابردر" در گزارشی با تیتر "کاملیا جمشیدی کیست؟" می‌نویسد: «رسوایی فساد و رشوه خواری در ترکیه در حالی به اسم رضا ضراب تمام شده است که از کاملیا جمشیدی به عنوان دست دیگر این ماجرا نام برده می شود. کاملیا جمشیدی پس از اطلاع از عملیات پلیس برای دستگیری‌ها از ترکیه فرار می‌کند.»

این سایت خبری ترکیه‌ای‌ادعا کرده، اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد این زن ایرانی نیز یکی از متهمان اصلی، و از چهره‌های کلیدی و همدست رضا ضراب در این پرونده به شمار می‌رود. پس از مشخص شدن این موضوع، دادستانی وارد تحقیقات می‌شود و با همکاری پلیس امنیت استانبول آدرس و محل زندگی را او به دست می‌آورد. اما این زن ایرانی، شب پیش از آن، با اطلاع و آگاهی از دستگیری‌ها، از فرودگاه آتاتورک راهی دوبی می‌شود. طبق گزارش رسانه‌های ترکیه، پلیس این کشور ردپای این زن را در دوبی یافته است.

به گزارش رسانه‌های ترکیه‌ای، رضا ضراب از طریق ایمیل با کاملیا جمشیدی و به همین طریق با بابک زنجانی در تماس بوده است. گفته می‌شود رضا ضراب بسیاری از اطلاعات و اسناد از این طریق ایمیل با او به اشتراک می‌گذاشته است.

در حال حاضر حکم بازداشت این زن، به جرم همدستی با رضا ضراب و داشتن بسیاری از اسناد و مدارک صادر شده است.

در ترکیه تاکنون پرونده‌های کیفری علیه ۲۴ نفر گشوده شده‌اند. اتهام این افراد نقض تحریم‌های جهانی علیه ایران و ارسال طلا به این کشور د‌ر مقابل د‌ریافت نفت است.

گفته می‌شود شماری از افراد بسیار پرنفوذ ترکیه در این رابطه معاملاتی میلیاردی با ایران انجام داده‌اند و برای تحقق برنامه‌های خود به مقامات دولتی ترکیه رشوه داده‌اند.

لرزه در ساختار قدرت اردوغان

رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، طرح رسوایی بزرگ مالی را "توطئه‌ای کثیف" علیه دولت و حزب حاکم عدالت و توسعه معرفی کرده و گفته است سر نخ این توطئه را افرادی در داخل و خارج کشور در دست دارند.

اردوغان که در ابتدا هرگونه فسادی را در دولت خود رد می‌کرد در پی فشارهای همه‌جانبه پس از بازگشت از پاکستان در مقابل صدها هوادار خود موضعی جدید اتخاذ کرد. او در فرودگاه آنکارا گفت متخلفان باید به سزای اعمال خود برسند و دولت و قوه قضائیه ترکیه برای روشن شدن این موضوع پیگیری خواهند کرد.

روزنامه ترکی "تودی زمان" که دیدگاهی انتقادی نسبت به مواضع اردوغان دارد، نوشته است پس از دستگیری‌های اخیر در ارتباط با فساد مالی بزرگ در ترکیه دولت این کشور بسیاری از مقامات بلندپایه پلیس را برکنار کرده است.

گفته می‌شود در مجموع ۵۰۰ مامور پلیس شامل این تصفیه شده‌اند. روزنامه ترکی "تودی زمان" در ادامه می‌نویسد یکی از این افراد پلیس برکنارشده رئیس پلیس شهر استانبول است.

موضع‌گیری عبدالله گل رئیس جمهوری ترکیه

عبدالله گل، رئیس جمهوری ترکیه، برای نخستین‌بار در رابطه با فساد مالی بزرگ در ترکیه موضع‌گیری کرد. گل در این باره گفت ترکیه کشوری نیست که بتوان در آن "اشتباهاتی چون فساد مالی" را پنهان نگاه داشت.

عبدالله گل در ادامه گفت در گذشته اصلاحات بسیاری در ترکیه انجام شده‌اند و اکنون وظیقه قوه قضائیه این کشور است که این موضوع را بررسی و به اتهامات رسیدگی کند.

به این ترتیب رئیس جمهوری ترکیه، که او را یکی از رقبای درون حزبی رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه می‌شناسند، در مقابل او موضع‌گیری کرده است.

اجرای حکم اعدام برای ۴ محکوم در زندان ارومیه


سحرگاه امروز حکم اعدام ۴ نفر از محکومین به قصاص در زندان مرکزی ارومیه اجرا شد./ در دو ماه گذشته، در زندان ارومیه حداقل ۲۵ نفر به دار آویخته شدند.


خبرگزاری کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی ، بنا به گزارش آژانس خبری موکریان، صبح امروز پنجشنبه ۵ دیماه ۹۲ حکم اعدام برای ۴ نفر از محکومین قصاص به 

اسامی “محمد قزلباش، هیوا مژدهی، مهدی آقاجانی و حسن خبازی” در زندان ارومیه اجرا شد.



به گزارش موکریان در ارومیه، سحرگاه امروز قرار بود حکم ۶ نفر از زندانیان محکوم به اعدام در زندان ارومیه اجرا شود اما دو نفر از این افراد به نام های “اسعد معروفی و سید محمد رسولی” از شهروندان کرد اهل پیرانشهر در آخرین لحظات در پی کسب رضایت اولیای دم توانستند از طناب مرگ رهایی یابند.
در ادامه گزارش موکریان آمده است: ۴ نفری که امروز در زندان ارومیه به اتهام قصاص اعدام شدند پنج الی ده سال بود که در زندان نگهداری میشدند، مهدی قزلباش شهروند کرد اهل ماکو از ۵ سال قبل، هیوا مژدهی شهروند کرد اهل بوکان از ۱۰ سال قبل، مهدی آقاجانی شهروند آذری اهل پلدشت از ۶ سال قبل و حسن خبازی شهروند آذری از ۶ سال قبل در زندان بودند.
لازم به ذکر است با اجرای حکم این ۴ نفر در دو ماه گذشته بر اساس گزارش هایی که خبرگزاری موکریان منتشر کرده است، در زندان ارومیه حداقل ۲۵ نفر به دار آویخته شدند.

انتقال سه زندانی به انفرادی جهت اعدام





سه زندانی متهم به قتل در زندان مرکزی ارومیه (دریا) جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی منتقل شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دست‌کم سه زندانی در زندان مرکزی ارومیه به‌نام‌های اسعد معروفی، محمد قزلباش و سیدمحمد رسولی که به اتهام قتل عمد به قصاص (اعدام) محکوم شده‌اند جهت اجرای حکم به سلول انفرادی منتقل شدند.

حکم اعدام این افراد در صورت عدم رضایت شکات پرونده، طی روزهای جاری به اجرا در خواهد آمد.
گفتنی است، معمولا ساعت اجرای حکم در زندان مرکزی ارومیه (دریا) ساعت ۱۲ شب به وقت محلی است.

اجرای مجازات شلاق سه نفر در ملأ عام




صبح امروز حکم شلاق سه متهم در میدان مرکزی شهر دهدشت ( استان کهگیلویه و بویراحمد) و در ملأ عام اجرا شد.
به گزارش فارس، مجید کرمی در حاشیه اجرای این مراسم اظهار داشت: این سه متهم به جرم مشارکت در سرقت سیم‌های برق و سرقت از مغازه‌ها و تمرد به مأموران انتظامی حین انجام وظیفه به حکم شلاق در ملأ عام محکوم شدند.دادستان کهگیلویه تصریح کرد: به موجب رأی صادره از شعبه ۱۰۲ جزایی و نیز چهارم دادگاه تجدید نظر کهگیلویه و بویراحمد حکم قطعی این افراد با رعایت موازین قوانین به مرحله اجرا گذاشته شده است.
کرمی در ادامه افزود: در مراسمی با حضور مردم، با حکم قضایی هر کدام از متهمان ۷۴ ضربه شلاق را تحمل کردند.
دادستان کهگیلویه ابراز داشت: برای حفظ امنیت و ایجاد امنیت پایدار در شهرستان از همه امکانات و ظرفیت‌های موجود استفاده می‌شود.

رییس دیوان عدالت اداری: احمدی‌نژاد به مردم دروغ می‌گفت


محمدجعفر منتظری، رییس دیوان عدالت اداری می‌گوید که دولت محمود احمدی‌نژاد از افراد فاسد حمایت می‌کرد.
رییس دیوان عدالت اداری از دولت پیشین ایران به عنوان عامل «قانون‌گریزی و قانون‌ستیزی» در کشور نام برد و محمود احمدی‌نژاد را فردی «دروغ‌گو» خطاب کرد که به گفته وی، افراد «فاسد» را مورد حمایت قرار می‌داد.
بر اساس گزارش روز پنج‌شنبه، پنجم دی خبرگزاری‌های فارس و ایسنا، محمدجعفر منتظری در جمع نمایندگان دیوان عدالت اداری در استان‌ها در سخنانی شدیدالحن علیه محمود احمدی‌نژاد گفت: «یکی از مصیبت‌های ما در دوره گذشته این بود که متاسفانه رییس‌جمهور قبلی به مردم دروغ می‌گفت و قانون را علناً زیر پا می‌گذاشت.»
وی در ادامه اظهار داشت: «وقتی مردم ببینند عالی‌ترین مقام اجرایی کشور قانون‌گریز و قانون‌ستیز است به چه کسی می‌خواهند اعتماد کنند.»
پیش از این میرحسین موسوی، نامزد اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، در تلویزیون دولتی ایران محمود احمدی‌نژاد را به صراحت «دروغ‌گو» و «قانون‌گریز» نامید، اما این اظهارات واکنش شدید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی را در پی داشت که از دولت پیشین حمایت می‌کرد.
اکنون رییس دیوان عدالت اداری کشور نیز محمود احمدی‌نژاد را به دروغ‌گویی متهم می‌کند و می‌گوید که «بوی تعفن» تخلفات دولت پیشین «آهسته‌آهسته» بلند می‌شود.
به گفته آقای منتظری، دولت محمود احمدی‌نژاد از «آدم فاسدی» حمایت کرد و او را بر مسند امور گذاشت در حالی که دیوان عدالت اداری آن زمان می‌گفت که «این فرد محکوم است و پرونده دارد».
اشاره آقای منتظری به سعید مرتضوی، متهم اصلی در پرونده قتل چند تن از معترضان سال ۱۳۸۸ در بازداشتگاه کهریزک است که در دولت محمود احمدی‌نژاد به ریاست سازمان تامین اجتماعی رسید. اما در حالی که دیوان عدالت اداری حکم به عزل او داد، آقای احمدی‌نژاد تن به این حکم قضایی نداد و همچنان سعید مرتضوی را در جایگاه ریاست سازمان تامین اجتماعی حفظ کرد.
به‌تازگی اما گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان تامین اجتماعی ابعاد دیگری از نحوه مدیریت سعید مرتضوی را فاش می‌کند و او را به فساد گسترده متهم می‌سازد که رییس دیوان عدالت اداری با اشاره به آن می‌گوید: «اخبار و گزارشاتی که آهسته‌آهسته بوی تعفن آن بلند شده همان چیزی است که ما آن روزها فریاد می‌زدیم که فلان فرد شایستگی تصدی چنین جایگاهی را ندارد و نباید این کار را انجام دهید.»
به گفته او، اگر مرجع قضایی و حکم که دادگاه صادر می‌کند محترم شمرده نشود در کشور سنگ رو سنگ بند نمی‌شود، حال آن‌که دولت پیشین به حکم دیوان عدالت اداری توجهی نکرد و «یک آدم متخلف و مجرم را بر خلاف قوانین سر کار گذاشت».
اصرار محمود احمدی‌نژاد به ادامه ریاست سعید مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی به‌رغم حکم دیوان عدالت اداری، اختلافات شدید دولت او و مجلس شورای اسلامی را هم در پی داشت.

Wednesday, 25 December 2013

صادق لاریجانی: فتنه گران بر رای شان باقی و بر عمل خود پافشاری می کنند

سبزها معتقدند که آنها که مردم بی گناه را در خیابان ها و کهریزک کشتند، به خانه ها و حریم خصوصی مردم تجاوز کردند، زندان ها را پر کردند، سرانه آمار اعدام را در دنیال اول کردند، به بهانه عقاید سیاسی متفاوت افراد را از کار بیکار کردند، جوان های مردم را به تبعید فرستادند، با باتوم و پنجه بوکس به جان مردم بی دفاع در خیابان ها افتادند، مانع ملاقات و مرخصی برای زندانیان و خانواده هایشان برای ماه های متمادی و گاه چند سال شدند، برای متلاشی شدن خانواده منتقدان همه گونه تلاشی کردند، بیت المال را به یغما بردند، دادگاه های نمایشی برگزار کردند، پای میز ارتشا با مرتضوی ها نشستند و ...ظالمند، اما لاریجانی با این تعریف از ظلم موافقت ندارد....

 رییس قوه قضاییه که اخیرا علاقه زیادی به پیشتازی در توهین به جنبش سبز را از خود نشان می دهد، در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با بیان اینکه «داستان فتنه ۸۸ فراموش شدنی نیست؛ زیرا به جزئی از تاریخ کشور تبدیل شده است»، افزود: نمی‌دانیم اگر آن حرکت و حماسه مردمی روی نمی‌داد، اکنون کشور در چه وضعی قرار داشت.
صادق لاریجانی که به نظر می رسد با تندی گاه مصنوعی نسبت به جنبش سبز، به دنبال حاشیه امن برای خود و دیگر خاندان لاریجانی در قدرت است، ادامه داد: بصیرت مردم سبب شکل‌گیری حرکت خودجوش و حماسه نهم دی شد؛ بنابراین فتنه‌گران توجه داشته باشند که مردم ما همان مردم هستند و اگر فتنه‌گران بخواهند دوباره دست به اقداماتی برنند، چنین اجازه‌ای به آنان نخواهند داد، بلکه مستحکم‌تر از گذشته در برابر فتنه‌گران خواهند ایستاد.
آملی‌لاریجانی با توجه به اظهارات برخی از کسانی که به نحوی در شکل گیری آنچه او فتنه ۸۸ نامید، نقش داشتند، گفت: متأسفانه برخی از کسانی که در فتنه دخیل بودند و برای راه‌اندازی جریان‌های فتنه در کشور اتاق فکر تشکیل دادند، ادعا می‌کنند از ظلمی که به ما شده است می‌گذریم که در پاسخ به آنان باید گفت پررویی و بی‌حیایی هم حدی دارد؛ شما با دشمنان این کشور هم صدا شدید، با دشمنان این کشور هم‌نوا شدید و حالا ادعا می‌کنید بر شما ظلم رفته است؟ ظلمی که شما بر نظام و مردم روا داشتید، هیچ وقت فراموش شدنی نیست.
رئیس قوه قضاییه به انتقاد از برخی تلاش‌ها برای کوچک‌نمایی اتفاقات سال ۸۸ پرداخت و با اعتراف به پایداری سبزها بر سر مواضع اصولی خود، تاکید کرد: عده‌ای در تلاش هستند فتنه ۸۸ را که در کشوری دیگر ممکن بود به یک فتنه مخرب خطرناک تبدیل شود به یک سوء تفاهم کوچک تقلیل بدهند؛ این یک سوء تفاهم نبود؛ زیرا با آن همه نصایح و توصیه‌هایی که شد متأسفانه بر رأی‌شان باقی و بر عمل خودشان پافشاری کردند و این چیزی نیست که ملت ما فراموش کند.
به نظر می رسد که در تاکید بر جدی بودن و نه سوء تفاهم نامیدن جنبش سبز، بین سبزها و آملی لاریجانی توافق نظر وجود دارد، اما درباره سایر مسائل مانند اینکه چه کسانی ظالم بودند، اختلاف نظر جدی است. سبزها معتقدند که آنها که مردم بی گناه را در خیابان ها و کهریزک کشتند، هزاران نفر را مورد ضرب و شتم قرار دادند، به خانه ها و حریم خصوصی مردم تجاوز کردند، زندان ها را پر کردند، سرانه آمار اعدام را در دنیال اول کردند، به بهانه عقاید سیاسی متفاوت افراد را از کار بیکار کردند، جوان های مردم را به جرم طلب حق تحصیل به زندان های طولانی مدت و تبعید محکوم کردند، با باتوم و پنجه بوکس به جان مردم بی دفاع در خیابان ها افتادند، مانع ملاقات و مرخصی برای زندانیان و خانواده هایشان برای ماه های متمادی و گاه چند سال شدند، برای متلاشی شدن خانواده منتقدان همه گونه تلاشی کردند، در همین حال بیت المال را به یغما بردند، دادگاه های نمایشی برگزار کردند، استقلال نهاد قضائی را به کل از بین بردند، پای میز ارتشا با مرتضوی ها نشستند و …ظالمند، اما آقای آملی لاریجانی با این تعریف از ظلم موافقت ندارد.

ماجراهای حاج حسین آقا ضراب و آقازاده محترم


نگاهی‌ اجمالی به وضعیت تجاری حاج "حسین ضراب" و "رضا ضراب" (متهم پول‌شویی در ترکیه) در ایران و ترکیه


بخش اول: "حسین ضراب"


چند روزی است که تیتر اخبار کشور ترکیه حول محور دستگیری تعدادی از افراد با نفوذ و تجار آن کشور در مورد پول‌شویی و خرابکاری اقتصادی و دور زدن تحریم‌های اعمال شده برای کشور ایران از جانب این افراد مطرح گردیده است.

یکی از افرادی که در صدر این موضوع و جریان است "رضا ضراب" جوان ۳۰ ساله ایرانی است




قسمت اعظم این اخبار حول محور وی بیان می‌شود. اما این شخص چه کسی‌ است و چه ارتباطی می‌تواند به این موضوع داشته باشد؟ جای سوالات فراوان است که وی به عنوان یک جوان کم و سن و سال چگونه می‌تواند در کشوری به مانند ترکیه آن‌چنان نام و رسمی‌ برای خود دست و پا کند که در محور کانون اخبار قرار بگیرد.

با نگاهی‌ اجمالی به تاریخچه زندگی‌ این فرد، قسمتی‌ از زوایای پنهان زندگی‌ وی روشن و تا حد زیادی به خیلی‌ از سوالات پیش آمده در خصوص وی می‌توان پی‌ برد.

اما اصل ماجرا از ابتدا تاکنون از پدر "حسین ضراب" تا پسر "رضا ضراب"

"حسین ضراب" متمول تبریزی در سال‌های ابتدایی جنگ ایران و عراق ابتدا به ترکیه و سپس به امارات متحده عربی ‌(دوبی)  نقل مکان کرده و برای در امان ماندن از صدمات جنگ، قسمت اعظمی از ثروت خود را منتقل و در آنجا ابتدا به فعالیت‌های گمرکی و سپس وارد بازار ارز و طلا و جواهر می‌شود و موفق می‌شود در زمان کوتاهی با جلب اعتماد گروه‌های فعال در امر بورس و نقل و انتقال دلار جای برای خود در بازار و میا‌‌ن تجار، دست و پا کرده "صرافی ضراب" را افتتاح نماید.


وی با استفاده از موقعیت مذهبی‌ خانواده خود در تبریز و همچنین با بهره‌گیری از روابط و رانت‌های زمان جنگ در ایران به واسطه مذهبی‌ بودن خانواده‌اش، سهم بسیار زیادی را در خصوص دنبال و فصل مشکلات دلاری ایران در خصوص تهیه و پرداخت خرید‌های خارجی‌ زمان جنگ به عهده بگیرد و بدین ترتیب خوش‌خدمتی‌های بسیار زیادی به حکومت نشان دهد.

این موضوع موجب رشد فزاینده وی در خصوص امر تجارت گردید و به یک‌باره در طول سال‌های جنگ، ثروت نامبرده در حدود ۱۰ برابر افزایش پیدا کرد. در تمام این سال‌ها وی از هرگونه خوش‌خدمتی برای سیستم جمهوری اسلامی کوتاهی نکرده و حتی در برخی‌ موارد تا مرز رسوا شدن، فعالیت‌های وی پیش رفته است.

اما وی پس از سال‌های جنگ به یک‌باره مجدد در داخل کشور با حضوری پررنگ شروع به کار کرده و با استفاده از روابط و سوابق درخشان خوش‌خدمتی‌هایش در دوران جنگ، قدم در راهی‌ می‌گذارد که بالغ بر میلیارد‌ها تومان اعتبار لازم داشته و حتی  براساس قوانین ثبت شرکت‌ها در جمهوری اسلامی و همچنین مصوبات مجلس و سایر ارگان مربوط در امر احداث مراکز صنعتی و آلیاژی، بدون دخالت مستقیم دولت و سهام‌دار بودن دولت در ردیف موسسان نامبرده، اقدام به تاسیس کارخانه خصوصی فولاد و آلیاژ‌های فولادی می‌نماید که با موافقت بلادرنگ تمام مقامات روبرو شده و مراسم کلنگ‌زنی‌ آن در ۲۲ اردی‌بهشت‌ماه هشتاد و هفت، با حضور مقامات کشوری و استانی انجام می‌پذیرد.



و در تاریخ هجدهم مهرماه نود و یک رسماً با حضور مقامات استانی به بهره‌برداری می‌رسد.



یعنی در کم‌تر از ۵ سال، کارخانه عظیمی‌ آن هم در سطح فولادسازی، با آن همه تجهیزات و امکانات که نیمی بیشتر آن ابزار و ادوات در فهرست لیست کالاهای تحریمی ایران قرار دارد و حال چگونه وی توانسته این ابزار و ادوات بسیار پیشرفته و گران قیمت و در عین حال تحریمی را وارد کشور کند؟ جای سوال داشته که در ذیل به آن اشاره می‌کنیم.

لازم به توضیح است کارخانه فولادسازی نامبرده با مشخصات زیر ثبت، احداث و به بهره‌برداری رسیده است. برای حصول اطمینان شما عزیزان از اطلاعات عنوان شده، اخبار رسانه‌های حکومتی که مسوولیت پوشش خبری افتتاح این مجتمع عظیم تولید فولاد را آن هم در بخش خصوصی به عهده داشتند به صورت تصویری اعلام می‌کنیم.
***

 ماجراهای حاج حسین آقا ضراب و آقازاده محترم

نگاهی‌ اجمالی به وضعیت تجاری حاج "حسین ضراب" و "رضا ضراب" (متهم پول‌شویی در ترکیه) در ایران و ترکیه


بخش دوم: "حسین ضراب"

در قسمت اول تا آنجا مطلب عنوان شد که "حسین ضراب" توانست در کم‌تر از ۵ سال کارخانه و مجتمع عظیم فولادی خود را بدون دخالت و سهام‌داری حتی یک ارگان دولتی به مرحله بهره‌برداری برساند. وی در همان مراسم افتتاحیه به خاطر خوش‌خدمتی مجدد از آب گل‌‌آلود ماهی‌ گرفته و با توجه به زلزله شدیدی که در استان آذربایجان شرقی‌ رخ داده بود، عنوان می‌کند به یمن افتتاح این مجتمع عظیم کارخانه تولید فولاد و به دلیل زلزله شدیدی که در استان اتفاق افتاده است، مبلغ پنج میلیارد ریال معادل پانصد میلیون تومان کمک بلاعوض به مناطق زلزله‌زده پرداخت می‌کند؛ اما هیچ‌گاه این پول در ستاد بازسازی مناطق زلزده استان آذربایجان شرقی‌ دیده نشد و فقط تعریف آن صورت پذیرفت و از طریق رسانه‌های حکومتی در صدر خروجی اخبار قرار گرفت. کاری کاملاً بعید و دور از ذهن که هم پوشش خبری در سطح وسیعی برای افتتاح یک مجتمع عظیم کاملاً خصوصی و بدون سرمایه‌گذاری دولتی و از طرفی‌ دیگر در همان روز افتتاح، اعلام کمک چند صد میلیون تومانی توسط صاحب همان شرکت و کارخانه!






اما حالا آن مبلغ کلان کجاست و چه شده؟ (پیداکنید پرتقال فروش را!)

کارخانه عظیم فولاد کاوه تیکمه‌داش، به شماره  ۳۵۳، در تاریخ ۸۷/۰۲/۲۲ به ثبت رسیده است





نکته جالب توجه اینکه هنوز کلنگ افتتاح به زمین نخورده، کارخانه مذکور شماره ثبت هم دریافت کرده است؛ یعنی به عبارتی دیگر هنوز دستگاه نیامده و هیچ سقف و ستونی برقرار نشده، سازمان استاندارد، وزارت صنایع و معادن و تمام ارگان‌های ذی‌ربط تایید کردند که کیفیت تمام محصولات درجه یک، فاقد هیچ‌گونه مشکل از نظر کمی‌ و کیفی بوده و دستور ثبت کارخانه را هم صادر کردند!؟ مدیرعامل کارخانه "حسین ضراب" و رییس هیات‌مدیره "رضا ضراب" فرزند وی که متولد ۱۳۶۲ هجری شمسی‌ در شهر تبریز است.

اما موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود و سوالات زیادی در ذهن به وجود می‌آید که این فرد بدون دریافت حتی یک ریال وام، بدون مشارکت دولتی، بدون اخذ فاینانس، با این همه تحریم کالاهای صنعتی برای کشور ایران و خیلی‌ از این سوال و جواب‌های بی‌شمار، چگونه توانست این مجتمع عظیم فولادی را در کم‌تر از ۵ سال به بهره‌برداری برساند؟ و لوازم و تجهیزات مورد نیازش را از کجا تهیه کرد که اغلب آنها در لیست تحریم‌های ایرانی هستند؟ و وی بدون هیچ‌گونه مشکلی توانست از موانع این‌چنین عظیمی‌ در پیش پایش عبور کرده و کارخانه‌ای‌ احداث کند که فقط ۲۲۰۰ پرسنل دارد در حالی‌ که در حال حاضر بخش اعظمی از کارخانه ذوب آهن اصفهان به دلیل از کارافتادگی دستگاه‌ها و کوره‌ها و ریل‌های دوار کوره گداخت که تماماً در لیست ابزار تحریمی ایران است، از حالت بهره‌برداری به حالت از کارافتادگی درآمده و ساخت و تکمیل و تعمیر آن‌ها از عهده مدیران و مهندسانش برنمی‌آید؛ اما حاج "حسین ضراب" به راحتی‌ این چنین کارخانه عظیمی‌ را در ظرف کم‌تر از ۵ سال به بهره‌برداری خط تولید رسانده، آن‌هم یک کارخانه کاملا خصوصی را؟ ولی‌ ذوب آهن اصفهان در حال حاضر ۲۷ درصد خط تولیدش به دلیل وجود ابزار و ادوات و دستگاه‌های تحریمی از کار افتاده است؟


چرای این ماجرا و چگونگی‌ آن و ارتباط این فرد با پشت پرده جریان دولت نهم چیست؟ در قسمت بعدی توضیح داده می‌شود.
***


ماجراهای حاج حسین آقا ضراب و آقازاده محترم

نگاهی‌ اجمالی به وضعیت تجاری حاج "حسین ضراب" و "رضا ضراب" (متهم پول‌شویی در ترکیه) در ایران و ترکیه



بخش سوم: ارتباط حاج "حسین ضراب" با مقامات دولت "محمود احمدی‌نژاد"


ایجاد رابطه با مقامات دولت "محمود احمدی‌نژاد" به آغازین روزهای تبلیغات دور اول کاندیداتوری "محمود احمدی‌نژاد" بازمی‌گردد ؛ از آنجایی که "اسفندیار رحیم‌مشایی" از دوستان قدیمی‌ "حسین ضراب" است و سابقه این دوستی‌ به حدود ۲۸ سال قبل بازمی‌گردد، "اسفندیار رحیم‌مشایی" در تاریخ 21/۱۲/1383 برای ملاقات با "حسین ضراب" به تبریز سفر می‌کند.

در این سفر از طرف ضراب برای "اسفندیار رحیم‌مشایی" و چهار همراه او، سه‌ سوئیت درجه یک (V.I.P) در هتل "ایل‌گلی" تبریز رزرو می‌شود؛ به ترتیب سوئیت شماره ۱۵16- ۱۵۱۵-۱۵14 به مدت یک هفته، به علاوه دو دستگاه خودروی پژو که ۲۴ ساعته در اختیار گروه رحیم‌مشایی و همراهان وی باشد. تمام هزینه هتل، بلیت رفت و برگشت تهران تبریز و بالعکس و مخارج پیش‌بینی‌ نشده سفر، تماماً به عهده "حسین ضراب" بوده است. فقط در یک فقره از این تسویه‌حساب‌ها، چکی به مبلغ  ۳12/۸۴۵/۳۱ ریال، در وجه "هتل پارس ایل‌گلی تبریز" بابت تسویه حساب یک هفته اقامت ۵ نفر صادر و توسط وی پرداخت می‌گردد که چک مذکور متعلق به بانک ملی ایران، شعبه راسته‌ بازار تبریز به کد شعبه ۴۵۸۷ به شماره سریال الف /۲۰۱۱۹ به صاحب حسابی‌ "حسین ضراب" صادر و در تاریخ 26/۱۲/1383، با عنوان تسویه حساب رزرواسیون 20/۱۲/1383 به هتل تحویل و در تاریخ 27/۱۲/1383 به حساب شرکت هتل‌های پارس هتل ایل‌گلی‌ واریز گردیده است.

اما چرایی آمدن رحیم‌مشایی به تبریز قبل از انتخابات ریاست جمهوری "محمود احمدی‌نژاد" و ملاقات وی با "حسین ضراب" از این قرار است






از آن‌جایی که رابطه دوستی‌ و آشنایی این دو فرد به بیشتر از ۲۸ سال قبل بازمی‌گردد. به گفته خیلی‌‌ها که از نزدیک این دو را می‌شناسند، در برخی‌ محافل، حتی عنوان شده که "حسین ضراب" عقاید نزدیکی‌ به گروه‌های "حجتیه" داشته و با آنها نیز در ارتباط بوده است؛ اما هیچ‌گاه مدرکی‌ از همکاری "حسین ضراب" با گروه‌های "حجتیه" به دست نیامد.

اما همین موضوع باعث شد تا "اسفندیار رحیم‌مشایی" به دلیل ارتباط به گروه‌های "حجتیه" در آزمون جذب و استخدام وزارت اطلاعات و در مرحله گزینش مردود اعلام شده و هرگز به استخدام این وزارت درنیاید و همین موضوع نیز بعدها موجب شد که وی  به دستور شخص خامنه‌ای‌ عزل گردد.

اما بازگردیم به موضوع دیدار، علت اصلی‌ دیدار رحیم‌مشایی با "حسین ضراب"، نزدیکی‌ وی به تعداد خاصی‌ از بازاریان و معتمدین قدیمی‌ بازار تبریز، به جهت هماهنگی با وی، برای شرکت و اعلام جانب‌داری از کاندیداتوری "محمود احمدی‌نژاد" در انتخابات ریاست جمهوری ایران بود. از آن‌جایی که معتمدین و تجار قدیمی‌ بازار تبریز، علی‌الخصوص بازار فرش تبریز، اکثراً در بین مردم شناخته شده و اکثر قریب به اتفاق آنها، از افراد مذهبی‌ قدیمی‌ و صاحبان مجالس عزاداری در تبریز هستند؛ این بهانه و فرصت خوبی‌ بود که با توجه به آشنایی "حسین ضراب" با بیشتر این افراد شرایطی فراهم گردد که وی بتواند با هماهنگی و جلب اعتماد این قشر به خصوص در شهر تبریز زمینه مساعدی از کسب آرا را برای "محمود احمدی‌نژاد" فراهم آورد.

در طول مدت اقامت رحیم‌مشایی در تبریز، وی توانست در مجلس خصوصی که به صرف شام و میزبانی "حسین ضراب" تدارک دیده شده بود، در همان محل هتل اقامت، با ۴ نفر از تجار بازار فرش تبریز که به دعوت ضراب به آن مجلس آمده بودند، با آنها گفتگو کرده و قول‌هایی‌ مبنی بر بهبود مسایل کاری تجار فرش پیشاپیش به آنها بدهد. این اولین جرقه اعلام حمایت جامعه بازاریان تبریز از کاندیداتوری احمدی‌نژاد بود که بعد‌ها هم با تلاش‌های صورت گرفته توسط ضراب، ستاد انتخاباتی "محمود احمدی‌نژاد" در بازار تبریز افتتاح و هزینه‌های زیادی از جانب فقط شخص وی صرف بودجه تبلیغات گردید.

در یک فقره "حسین ضراب" مبلغ 000/۸۰۰/154 ریال به خاطر چاپ پوستری تبلیغاتی به لیتوگرافی بابک، واقع در تبریز، اول شریعتی شمالی، نرسیده به بانک سپه، جنب کلید مهرنگی، طبقه همکف پرداخت نموده است.

ملاقات با بازاریان و معتمدین و کسبه قدیمی‌ و مذهبیون، همگی‌ دست به دست هم داد و "محمود احمدی‌نژاد" توانست در دور اول و سری دوم از دور اول انتخابات ۳ تیرماه ۱۳۸۴، به عنوان رییس‌جمهور ایران انتخاب شود و در میا‌‌ن در بین استان‌ها و شهرهای مختلف تبریز، درصد قابل قبولی‌ از آرای مأخوذه در حوزه‌های انتخابیه را به خود اختصاص داد. اما در این میا‌‌ن "حسین ضراب" نیز بی‌بهره نبود و در سفرهای استانی دولت احمدی‌نژاد همیشه در ردیف میهمانان درجه یک دعوت می‌شد.

تا اینکه در سال ۱۳۸۶ طرح توجیهی ساخت کارخانه فولاد کاوه تیکمه‌داش، در سفر استانی هیات دولت مستقیما از طرف خود ضراب، در جلسه تقدیر رییس‌جمهور از کارآفرینان تبریزی به وی داده شده و در پایان جلسه دستور حامش احمدی‌نژاد در روی صفحه اول همان طرح توجیهی به استاندار وقت تبریز داده شد که مورد موافقت است.

در همان جلسه نیز آنهایی که حضور داشتند از همهمه‌های دستور آنی‌ رییس‌جمهور به نوعی شاکی‌ شده و اعتراض کرده بودند که بلافاصله موضوع به نوعی عوض شده با اعلام اینکه به دستور رییس‌جمهور به کار‌آفرینان نمونه سال آینده استان، وام خودکفایی داده می‌شود کاملاً مسیر اعتراض عوض شده اما در سال بعد هم کسی‌ از وام خودکفایی به نفرات برگزیده کارآفرینی چیزی ندید و نشنید.





این‌چنین شد که ظرف مدت کمتر از یک سال، کلنگ افتتاح "کارخانه فولاد کاوه تیکمه‌داش" با حضور مقامات کشوری و استانی زده شد

اما شاهد اصلی‌ این مدعا در خصوص قول و قرار‌های بازاریان و معتمدین با رحیم‌مشایی و ضراب در خصوص وعده‌های داده شده که هیچ‌گاه عملی‌ نشد، همان مردم تبریز و کسبه بازار تبریز هستند که فقط جز دروغ و فریب هیچ چیزی عایدشان نشد و آنهایی که با خلوص نیت پیشگام شده بودند، در حلقه فریب قرار گرفتند و روح و قلبشان بازی شد. اما تنها کسی‌ که سود برد فقط و فقط "حسین ضراب" بود و بس. ضراب توانست بیش‌تر از گذشته، به مبلغ ثروت نجومی‌اش بیافزاید؛ ثروتی نزدیک به ۹۶۰ میلیارد تومان به غیر از کارخانه فولاد و سایر ملک و املاکش در تهران، رشت، تبریز، کرج، مهرشهر، ترکیه، دوبی و مالزی.




جالب‌ترین خوش‌خدمتی او زمانی‌ بود که به دلیل اینکه "ابرو گوندش" عروس وی بود و از آنجایی که گوندش یکی از خوانندگان محبوب ترکیه در سالهای اخیر بوده، در سفری که وی به ایران داشت و در آن مجلس هم رحیم‌مشایی و خانواده احمدی‌نژاد و تنی چند از بازرگانان ترک هم در منزل دختر ضراب حضور داشتند و همان‌جا بود که "پروین احمدی‌نژاد" خواهر "محمود احمدی‌نژاد" از "معصومه" دختر بازرگان ترکیه‌ای‌ خوشش آمده و وی را در همان مجلس برای پسرش خواستگاری می‌کند.

در پایان همان مراسم مهمانی خانواده ضراب که به مناسبت ازدواج فرزندشان رضا برگزار کرده بودند، با جواب مثبت بازرگان ترک و خانواده‌اش روبرو شده و همان مجلس تبدیل به مراسم شیرینی‌خوران خواهرزاده احمدی‌‌نژاد می‌گردد و پس از ۴ ماه نیز آنها با هم ازدواج می‌کنند و ضراب بیش از پیش به خانواده احمدی‌نژاد و رحیم‌مشایی نزدیک‌تر می‌شود و راه برایش بیشتر از گذشته باز می‌شود.









اما نکته قابل تامل اینکه "حسین ضراب" رفیق گرمابه و گلستان "محمودرضا خاوری" بوده و ارتباط نزدیکی‌ با وی داشته است و در روند محاکمه دادگاه اختلاس بانک ملی‌ فقط یک بار به عنوان شاهد حضور داشته و دیگر هیچ نامی‌ از وی برده نشد.

راز‌های پشت پرده "حسین ضراب" بی‌شمار بوده و امکان افشای همه‌جانبه آن اصلا در این مجال نیست؛ اما آنانی‌ که در ایران هستند علی‌الخصوص در تبریز و کرج، با اندکی‌ تحقیق می‌توانند باز هم به گوشه‌هایی‌ از زندگی‌ مرموز وی دسترسی‌ پیدا کنند. اما باید دقت داشته باشند چون "حسین ضراب" علی‌رغم ظاهری عادی از روحیه‌ای بسیار خشن برخوردار است.

ماجرای "حسین ضراب" در همین‌جا به صورت نیمه‌تمام پایان می‌یابد. در قسمت بعدی این ماجرا زوایای پنهان و آشکار زندگی‌ "رضا ضراب" عزیز دردانه حاج حسین آقا ضراب، دوست پسر سابق خواننده ترکیه‌ای‌ آذربایجانی "گونل" و همسر فعلی‌ "ابرو گوندش" می‌پردازم.